Tafelaardappelen

Wij leveren tafelaardappelen aan grote supermarktketens. Hierbij willen we natuurlijk topkwaliteit leveren en daarvoor zijn we constant op zoek naar gemotiveerde  telers. Wij zijn trots dat we in de hele keten aanwezig zijn, van pootgoed tot consument. Zo kunnen we iedereen in de markt bedienen in hun vraag naar aardappelen. Zo ook voor onze telers, door hen te voorzien van pootgoed dat ze voor ons gaan telen.

Onze pootgoedafdeling is dan ook constant bezig met het ontwikkelen van de ideale tafelrassen. Hierdoor hebben wij een brede selectie van onze eigen rassen tafelaardappelen. Om er voor te zorgen dat de teelt en oogst van de aardappelen vlekkeloos verloopt staan er altijd teeltbegeleiders voor u klaar om u waar nodig te ondersteunen. Omdat wij ons eigen transport verzorgen van teler naar verwerking, kunnen wij flexibel omgaan met uw wensen.

Zaken doen met Schaap Holland is gebaseerd op wederzijds vertrouwen, waarbij persoonlijk contact en heldere afspraken verder de basis vormen van jarenlange zakelijke relaties. Dit doen we door duidelijke afspraken vast te leggen in eenvoudige contracten.

Bent u een teler die dezelfde passie voor aardappelen heeft als ons en graag tafelaardappelen zou willen telen,  neem dan contact op voor een geheel vrijblijvend gesprek met één van onze vertegenwoordigers.