Werken bij

Vacatures

PRODUCTSPECIALIST POOTGOED EN CONSUMPTIE (m/v)

ter versterking van onze afdeling Pootgoed.

Wat ga je doen?
Om aan de vragen van onze klanten naar constante kwaliteit van onze pootgoed- en consumptieaardappelen te voldoen, is het noodzakelijk regelmatig met nieuwe rassen op de markt te komen en technische ontwikkelingen op de voet te volgen.
Als de in- en externe behoefte aan nieuwe rassen duidelijk is, heb je contacten met kwekers en kweekbedrijven over nieuwe zaailingen. Je zet teeltprogramma’s op en helpt teeltbegeleiders bij het opzetten van stamselectie. Je legt proefvelden aan en beoordeelt ze ten aanzien van bemesting, pootafstanden, gewasbescherming e.d. en voor de pootgoed- en consumptietelers zet je ras- en teeltbeschrijvingen op. Hierdoor breng je de consumptieteelt ook op een hoger plan. Uiteraard ben je in staat dit alles duidelijk te rapporteren. Samen met een collega ben je verantwoordelijk voor de uitvoer van deze werkzaamheden.

Wat kunnen we je bieden?
Jij gaat werken in een vooruitstrevende, innovatieve en groeiende organisatie met een gevestigde naam in de aardappelbranche. Binnen de organisatie wordt jou een functie aangeboden, waarin je veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt bij het uitvoeren van de werkzaamheden. De functie is uitdagend en afwisselend, waarbij jij jouw kennis van de teelt met anderen kan delen en hierin nog kan groeien.

Opleidingen en cursussen behoren tot de mogelijkheden om je te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel gebied.

Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn natuurlijk voor jou van toepassing.

Wie zoeken we?
– Je hebt HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur specialisatie veredelingstechnieken);
– Je hebt een pré als je een master hebt afgerond;
– Je hebt een goede van kennis van of affiniteit met (de teelt van) aardappelen;
– Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Kennis van Duits en/of Frans is een pré;
– Je bent zelfstandig, maar werkt ook graag in een team;
– Je bent analytisch, adviesvaardig en resultaatgericht.

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met Hans Geling, Directeur Consumptie & Pootgoed op telefoonnummer (0031+) (0)321 – 335050.

Wacht niet langer en solliciteer!
Je sollicitatie met CV kun je tot 10 juli a.s. mailen naar Rico Veerman, HR-Adviseur op r.veerman@schaapholland.com of vul de sollicitatietool op deze pagina in.

Open sollicitaties

Ook zijn we altijd geïnteresseerd in open sollicitaties. Als er een vacature vrij komt bekijken wij eerst de open sollicitaties die ingestuurd zijn. Vul hieronder uw gegevens in en voeg uw CV toe:

Solliciteren

  • Alle velden zijn verplicht

 

 

Werken bij Schaap Holland

Schaap Holland is al ruim 50 jaar actief in de aardappelwereld. Wij werken vanuit de overtuiging dat wij via duurzame ketens gezonde aardappelproducten produceren voor onze klanten. Hierbij streven wij naar optimale samenwerking met de klanten en telers. Hierbij is de kwaliteit en passie van de medewerkers bepalend zijn voor het succes.

Kenmerkend voor het familiebedrijf is de aandacht voor de mensen, waardoor wij het beste uit onze producten halen. Door de hele organisatie heerst een nuchtere sfeer, waar bevlogen medewerkers met passie voor de aardappel werkzaam zijn.

Bij Schaap Holland zijn we trots op ons werk en hebben we plezier in wat we doen.

Voel jij je thuis in een nuchtere, enthousiaste sfeer waar de passie voor de aardappel centraal staat. Dan zijn wij geïnteresseerd in jou! Want aandacht maakt het verschil.

Stage of afstuderen bij Schaap Holland

Ben jij opzoek naar een uitdagende en interessante stage of afstudeerproject. Neem dan eens contact op met onze P&O afdeling. Wij bieden enthousiaste en gedreven studenten de mogelijkheid om zich binnen een erkend leerbedrijf te ontwikkelen tot professional. Door onze gehele organisatie zijn stage plekken te vinden. Grijp deze kans en maak kennis met de food/aardappel industrie.

Wij zijn altijd opzoek naar talenten en hebben aandacht voor jou ontwikkeling. Daarom denken wij graag met je mee, en gaan we opzoek naar aansprekende projecten.

Interesse?
Stuur een mail naar sollicitaties@schaapholland.com vermeld hierin je contactgegevens, huidige opleiding, motivatie en eventueel voorkeuren voor projecten.

In dit inmiddels wat gedateerde filmpje laat algemeen directeur Erik Schaap een deel van ons productieproces zien, hieronder vindt u een recentere video over onze sous vide producten en een nieuwe stoomverpakking voor krielaardappelen. Benieuwd wat wij nog meer doen? Vraag er naar in uw sollicitatieprocedure!