Op maat gemaakt

Met meer dan 50 jaar ervaring met aardappelen en meer dan 20 jaar ervaring met koud schillen, durven wij ons een echte aardappelspecialist te noemen. Omdat wij onze geschilde aardappelproducten leveren aan zowel foodservice, de retail, verwerkende industrie en maaltijdfabrikanten moet ons schilbedrijf bijzonder dynamisch ingesteld zijn. Alle klanten hebben andere wensen en we bieden een groot scala aan producten aan. Onze vers geschilde aardappelen kunnen we in de meest uiteenlopende snitvormen naar wens van onze klanten produceren.

In de verpakking kunnen we voorzien van 1 tot 10kg foliezakken, geleverd in boxen van 400kg of 10 tot 20kg per krat.

Ook leveren we een breed standaard assortiment sous-vide gegaarde producten voor de foodservice en maaltijdindustrie. Naar behoefte van de klant kan afgeweken worden in ras, kooktype, snitvorm, gaarheid en verpakkingsgrootte.

In de voedselverwerkende industrie hebben we terecht te maken met strenge veiligheidsregels. Hiervoor laten we regelmatig microbiologisch onderzoek doen en testen we onze producten intensief op de gevraagde specificaties van onze klanten. Lees hier wat we nog meer doen aan kwaliteitsbeheersing en aan welke kwaliteitssystemen/ certificeringen we voldoen.
Bekijk ons assortiment om te kijken welke producten wij op dit moment al aanbieden of neem contact op met één van onze accountmanagers om rustig alle opties te bespreken.