Jan de Craen 50 jaar bij Schaap Holland

Maar liefst 50 jaar geleden kwam Jan bij oprichter Ben Schaap vragen of er nog werk voor hem was. Ben kende Jan al van een meehelpstage en hij kon meteen beginnen. Door de jaren heen heeft Jan zich met van alles bezig gehouden; administratief werk, transportplanning, verkoop, noem het maar op en Jan heeft er ervaring mee.

Jan heeft met zijn 50 jaar vrijwel de gehele geschiedenis van Schaap Holland meegemaakt en is eigenlijk niet weg te denken binnen het bedrijf, maar aan alle goede dingen komt een einde. Jan gaat officieel vanaf 12 augustus van zijn pensioen genieten. Wel zal hij nog één keer aanwezig zijn bij Potato Europe 2021 in Lelystad op 1 en 2 september.

Wij bedanken Jan voor zijn enorme inzet en loyaliteit al deze jaren en wensen hem al het geluk in zijn welverdiende pensioen.