Consumptie

Wij zijn als bedrijf in de breedte en diepte van de aardappelmarkt aanwezig. Van het leveren van grote partijen aan de verwerkende industrie tot 450 gram voorgegaarde wedges met kruidenolie aan de retail. Dit betekent dat wij een groot aantal rassen verwerken voor onze verschillende doeleinden. Hierbij onderscheiden we vier afzetmogelijkheden; tafelaardappelen, schilaardappelen, aardappelen voor de export en voor de verwerkende industrie. Hiervoor zijn we altijd op zoek naar telers die met net zo veel passie bezig zijn met aardappels als wij.

Samenwerken met de teler is voor ons erg belangrijk. Zo bieden wij verschillende soorten samenwerkingscontracten in de vorm van poolcontracten aan. Door zelf te kunnen voorzien in een breed aanbod pootgoed kunnen wij u als teler van poten tot levering ondersteunen met de teel van aardappelen. Daarnaast kunnen we door het verzorgen van onze eigen logistiek  rekening houden met uw wensen.

Kwaliteitsbeheersing is voor ons erg belangrijk. Uw  passie en de manier van samenwerking hebben wij nodig om constante hoge kwaliteit te leveren in alle bedrijfsonderdelen.

Bent u benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze vertegenwoordigers.